Montažni sistemi NOVOFORM
NAŠA PONUDBA
  Iskalnik
  Domov » PVC ograje » Nosilno ogrodje » Jeklena prečka

  Jeklena prečka


  Jeklena prečka
  DSCN5892.JPG
  pvcograja.JPG
  steberinprečka.JPG
  december 2010 016.jpg

  Poleg nosilnega stebra, ki najbolj vpliva na trdnost ograje naš ograjni sistem predvideva štiri izvedbe vodoravnih jeklenih profilov prečk,

  ki služijo za montažo navpičnih letvic. Ta širok nabor je potreben zaradi različnih razdalj med obstoječimi stebri, ki so lahko jekleni, betonski, leseni (pokrite terase).

  1. Pocinkan CD profil standarden enak kot za mavčne obloge - služi za sanacije obstoječih jeklenih prečk, da ni potrebno vrtanje lukenj preko obstoječega jekla, ampak dodamo profil in pod njim vijačimo letvice, ta profil in obstoječe jeklo se popolnoma prekrije, zato jeklo ne potrebuje končne barve. Poleg te možnosti pa se lahko uporabi še dodaten profil ali kotnik, ki služi za enak namen, da ni potrebno luknjati prečke pri montaži letvic, ampak vijačimo pod obstoječi jeklen profil. Vendar pri teh izvedbah, se obstoječe jeklo in vijaki delni vidijo.

  2. Perforiran pocinkan U profil 40x60x40x1,5 mm je največkrat uporabljen profil za prečko in je primeren za razdalje med stebri cca. 2m.

  3. Perforiran pocinkan U profil 40x60x40x3 mm uporabljamo za razdalje cca. 3 metre.

  4. Pohištveno cev 40x60x1,5 ali 2 mm uporabimo pri razdalji med stebri nad 3m.

  Vaše ime in priimek:

  Podjetje (neobvezno):

  Vaš e-poštni naslov:

  Vaš kontaktni telefon:

  Vaše sporočilo:

  Prijava na e-novice
  Želite biti o vseh akcijah in novostih pravočasno obveščeni?
  Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki?
  Izdelava: PIP d.o.o. © 2015