Montažni sistemi NOVOFORM
NAŠA PONUDBA
  Iskalnik

  PVC ograjne letve

  PVC ograje - Novoform ograjni kovino-plastični sistem sestavlja šest različnih izvedb letvic, ki se ločijo po kvaliteti materiala in posledično cenovnem nivoju. Tako velik izbor proizvajamo zato, ker se zavedamo, da  mora biti  ograja prilagodljiva cenovno, oblikovno obstoječemu objektu, v materialih, ki so že uporabljeni na objektu,...


  Novoform ograjni sistem je zasnovan celovito, kar pomeni, da ga sestavlja pocinkano nosilno jeklo v plastičnem profilu s pokrovom, opravimo pa tudi veliko prekrivanja obstoječega jekla na objektu in dodamo ustrezne letvice in dodatne elemente kot so ograjne police, korita za rože ipd. Pri svetovanju in iskanju najboljše izvedbe za Vas nam pridejo prav desetletne izkušnje in zmontiranih preko 500 ograj v dolžini cca. 10.000 metrov. 


  Vljudno vabljeni pregledati naš široko izbiro PVC OGRAJ - letvic in pri vsaki so izpisani tudi prednosti posamezne izvedbe:

  Prijava na e-novice
  Želite biti o vseh akcijah in novostih pravočasno obveščeni?
  Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki?
  Izdelava: PIP d.o.o. © 2015